Titel

Opening Haagse Brug Escamp

organisatie Haagse Brug 
locatie Stadskantoor Escamp (nog in aanbouw)
Leyweg, Den Haag 
datum 7 december 2010 
tijden 17:00 - 19:30 uur 

omschrijving

Graag willen wij u hierbij uitnodigen voor de opening van de Haagse Brug Escamp. Dit evenement zal plaats vinden in het nog in aanbouw zijnde stadskantoor Escamp.

Vanaf december zal de Haagse Brug vele evenementen en internationale lessen op scholen in het stadsdeel organiseren met als belangrijkste doelen: de Haagse bevolking in contact brengen met de internationale bewoners en informeren over het unieke internationale karakter van Den Haag.

Op dinsdag 7 december 2010 wordt de Haagse Brug in Escamp in aanwezigheid van burgemeester Van Aartsen met een gevarieerd programma vol optredens, toespraken en audiovisueel materiaal en een hapje en drankje geopend. Wij hopen dat u bij dit belangrijke evenement aanwezig kunt zijn.

Programma*

17:00 uur Binnenkomst

17:30 uur Opening van de Haagse Brug in Escamp met optredens en toespraken

18:45 uur Hapje en drankje

19.30 uur Einde bijeenkomst

Graag willen wij van te voren van u vernemen of u aanwezig kunt zijn.

Speeches zullen in het Nederlands en Engels zijn.

* Het gehele programma is een samenwerking tussen de Haagse Brug en Pip Producties

Het stadskantoor Escamp aan de Leyweg in Den Haag is nog in aanbouw. Als u zich via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  heeft aangemeld voor de opening dan wordt u op dinsdag 7 december 2010 bij de hoofdingang van het bouwterrein verwacht tussen 17:00 uur en 17:30 uur. U zult hier opgevangen worden door een Haagse Brug medewerker welke u over het bouwterrein naar de juiste ruimte zal brengen.

Het stadskantoor is met het openbaar vervoer bereikbaar met tram 9, halte Leyweg.

meer info

www.haagsebrug.org
Gelieve u aan te melden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stadsdeelkantoor Escamp: “De Wafel”

2010-12-07_Haagse_brug