Titel

Partner Meeting  beach volleybal

organisatie Free Time 
locatie

business ruimte van Un Momento d’ ADO in het Kyocera ADO Den Haag stadion, Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag

datum 18 november 2010 
tijden

12.15 uur Ontvangst 12.30 – 14.00 uur 

omschrijving

Geachte relatie,

Het beach volleyball seizoen is eind augustus spetterend afgesloten met 10 dagen lang beach volleyball van het hoogste niveau! Hoewel het weer niet volledig heeft meegewerkt kunnen we toch terug kijken op een geslaagde zomer. De laatste twee weken stonden in het teken van zowel het Jiba NK Beach Volleyball, de Milner Open Swatch FIVB World Tour The Hague, het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit als de nieuwe opzet van de Beach Experience rondom het Beach Stadion met tevens een nieuw gerealiseerd VIP restaurant met hoogwaardige catering mogelijkheden.

Tijdens de editie van 2010 werd er voor het eerst samengewerkt met P4 Catering & Organisatie en

Hof Relatiemarketing op het gebied van Hospitality en Bedrijfsevenementen. Graag presenteren wij, tijdens een informele lunch, onze plannen en mogelijkheden op deze gebieden tijdens de toptoernooien eind augustus 2011. Gedurende tien dagen wordt er een complete Beachexperience neergezet, waarin veel mogelijk is voor u als bedrijf op het gebied van Hospitality en Bedrijfsevenementen.

Graag nodigen wij u daarom uit op onze (lunch) meeting op donderdag 18 november.

Deze meeting zal plaatsvinden in business ruimte van Un Momento d’ ADO in het Kyocera ADO Den Haag stadion.

* Hospitality arrangementen

* Beach in Business: bedrijfsevenementen

Graag ontvangen wij voor 14 november uw aanmelding, die u sturen kunt naar Marjolein Smits via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Met vriendelijke groet,

Frank van Overeem

Directeur Free Time Promotion BV
Directeur Top Beach Volleyball BV

meer info

Graag ontvangen wij voor vrijdag 15 november uw aanmelding, die u sturen kunt naar Marjolein Smits via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Wilt u hierbij ook aangeven met hoeveel personen u komt.

 free_time