Van harte nodigen wij de ondernemers uit stadsdeel Scheveningen uit voor de

OSS bijeenkomst van maandag 31 oktober 2011

Het OSS bestuur is verheugd dat wij VVD wethouder van Stadsbeheer en Financiën , Sander Dekker  aan u mogen voorstellen als gastspreker van deze OSS bijeenkomst.

Neemt u eens een kijkje in het profiel van de wethouder op de site van de gemeente Den Haag of de VVD, om een omschrijving te vinden van al zijn werkzaamheden en functies. Het zijn er teveel om hier op te noemen. Een aantal van die werkzaamheden hebben wel direct betrekking op het ondernemen. Daar ligt natuurlijk onze interesse. Bent u  ook benieuwd naar zijn antwoorden op vragen als:

Sander_Dekker

Kunt u vertellen hoe ondernemers van stadsdeel Scheveningen (zoals o.a. de internationale zone, winkelgebieden als de Reinkenstraat, de Fred, de Kuststrook) in het algemeen met  uw portefeuille direct of indirect te maken?

Stadsbeheer is een heel belangrijke taak binnen de gemeente. Onlangs heeft u meegewerkt aan het programma Under Cover Boss (aflevering van 12 september 2011), waar u als sollicitant een aantal takken van deze dienst op een andere wijze dan als wethouder heeft leren kennen.  Dit programma geeft een indruk over het brede werkterrein waarop stadsbeheer werkzaam is, zoals de straten, strand, havens, de markt enz. De gemeente heeft de algemene taak om de stad schoon heel en veilig te houden. Maar hoe zouden ondernemers en winkelstraten hieraan bij kunnen (of  moeten) dragen volgens u?

U bent o.a. wethouder van de haven. De Scheveningse haven doet het heel goed. We zitten in de Nederlandse top wat visverkoop betreft.  Kunt u in het kort vertellen wat uw werk inhoud betreffende de haven? Wat kan /of doet  de gemeente voor ondernemers die in deze branche werken, maar bij banken niet terecht kunnen?

U heeft in de politiek gekozen voor de VVD. Waarom juist deze partij?

U bent ambassadeur van de Stichting Doe een Wens. Er zijn heel veel heel goede doelen. Waarom heeft deze stichting uw hart gewonnen?

 

Heeft u vragen voor de wethouder, mail die dan even naar ons toe. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

, kom dan 31 oktober 2011 ook naar de OSS bijeenkomst. Vergeet niet uw zaken kaartje mee te nemen.


Programma
19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:10 uur gastspreker  - wethouder Sander Dekker
19:50 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Locatie
Grand Café Dap & CO
Schokkerweg 39
Scheveningen haven

Kosten
Gratis voor OSS leden
€ 20,00 p.p. voor niet leden, Betaling achteraf, na onvangst van de factuur.
Komt uw bedrijf voor het eerst bij een OSS bijeenkomst, dan is een persoon gratis ter kennismaking met de OSS

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet en tot 31 oktober,

OSS bestuur


Mariska van den Berg
Piet Vonk