Titel

Horizonline Award

organisatie  
locatie  
datum inschrijven mogelijk tot 11 oktober 2010
tijden

omschrijving

Wie wint de Horizonline Award 2010?

De Horizonline Award is een onafhankelijke ondernemersprijs ter waarde van 15.000 euro voor de jonge ondernemer die zijn of haar concept of bedrijf online nog beter wil profileren. Deze jaarlijks uit te reiken award is een initiatief van Creationline. Creationline is een online-bureau dat zich bezighoudt met Concept, Creatie en Techniek van Digitale Media. Creationline wil op deze manier jonge ondernemers die al even bezig zijn met het ondernemen, graag een ‘digitale’ steun in de rug geven.

 

Thema 2010: Muziek

De Horizonline Award heeft dit jaar als thema: Muziek!

Heb je bijvoorbeeld een nieuw jazzlabel en wil je de online (sales-) mogelijkheden verder uitbouwen? Heb je een sociaal collectief idee dat geschikt is voor alle muzikanten uit Nederland of heb je wellicht het briljante idee om een muzieksample bank te beginnen? Een uniek Hip-Hop platform? Ben je zelf een getalenteerd muzikant/artiest en wil je je nieuwe album met dat ene unieke concept goed uit de verf laten komen? Heb je een fantastisch muziekfestival dat meer ticketverkoop nodig heeft?

Voor dergelijke initiatieven is deze prijs namelijk in het leven geroepen. Heb je dus een uniek muzikaal idee en heb je op dit moment behoefte aan online kennis, creatie, marketing en media (-budget) dan kun je het concept hier inschrijven voor deze ondernemersprijs. Je maakt dan kans op een custom-made pakket van creatie en mediabudget ter waarde van 15.000 euro, om jouw concept te realiseren. Een vakjury zal alle concepten deskundig en stap voor stap doornemen.

Kortom; Als er muziek in je unieke project zit, dan kan je deelnemen.

Schrijf je concept wel voor uiterlijk maandag 11 oktober in!

Veel succes toegewenst.

Met hartelijke groet,

Eddy de Heij | Voorzitter Horizonline Award 2010

PS: Volg ons voor updates op Twitter

meer info

http://www.horizonline-award.nl/