Bedrijventerreinen beurs 2010

www.bedrijventerreinenbeurs.nl

Op weg naar 45 standhouders!


Voor de bedrijventerreinenbeurs op 27 en 28 oktober a.s. verloopt de aanmelding van de deelnemende bedrijven en organisatie voorspoedig. De beurs vindt plaats in het ADO Den Haag stadion, vanaf nu genoemd het Kyocera Stadion.

De beurs is een netwerkbijeenkomst van bedrijvenverenigingen in Den Haag en Rijswijk. Op de beursdagen zijn er van de verenigingen, BBR, BLF, VBF en ZKD, ledenbijeenkomsten. Hierbij een overzicht van het programma.

Op woensdag 27 oktober beginnen we met een lunchbijeenkomst van de BLF om 12.00 uur. De eerste dag wordt afgesloten met een borrel / buffetbijeenkomst van de BBR van 18.00 uur tot 21.00 uur De tweede dag beginnen we met een ontbijt van de Businessclub ADO Den Haag om 8.00 uur. Om 12.00 uur een Lunchbijeenkomst van VBF. Deze 2e dag wordt afgesloten met een Borrel / Buffetbijeenkomst van ZKD van 18.00 uur tot 21.00 uur. Er komt een speciale beursuitgave van Business Haaglanden die kort voor de beurs verspreid zal worden. Hierin is nog advertentieruimte beschikbaar.

2010-10-27_bedrijventerreinen_beurs

Waarom?


De beurs is een netwerkbijeenkomst van bedrijvenverenigingen in Den Haag en Rijswijk. Waarom producten en of diensten van ver halen, terwijl de buren dezelfde kwaliteit in huis hebben? Hoog tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Maar het is ook goed dat bedrijven en organisaties die niet op de terreinen gevestigd zijn, kennis maken met de bedrijven op de grote bedrijventerreinen in de regio Haaglanden. De beurs is elke dag van 14.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens deze twee beursdagen organiseert elk van de 4 verenigingen en ledenbijeenkomst. Dat kan zijn een lunchbijeenkomst van 12.00 uur tot 14.00 uur of een borrel buffet bijeenkomst van 17.00 uur tot 21.00 uur.

Locatie


De beurs wordt gehouden in het ADO Den Haag Stadion. Een prachtige locatie in het midden van Haaglanden. Elk bedrijventerrein zal een eigen plein hebben. Zo zal onder andere de BBR het "Rijswijkseplein" hebben.