Van:  Gemeente Den Haag
Bestuursdienst
Bureau Internationale Zaken    

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij heb ik het genoegen u uit te nodigen voor een bijzonder bezoek aan twee internationale instellingen die beide in het stadsdeel Scheveningen gevestigd zijn, het International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) and the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW).

Dit bezoek vindt plaats in het kader van het project Haagse Brug. Dit project brengt door het organiseren van activiteiten de lokale en internationale bewoners dichter bij elkaar. Op 11 juni was de opening in het stadsdeel Scheveningen. Dit bezoek is in samenwerking met het Europa Direct Centrum Den Haag, het informatiecentrum over de Europese Unie in het Atrium van het stadhuis.

Het bezoek zal plaatsvinden op donderdag 19 augustus.

Het programma:

09.15     Aankomst en entree bij OPCW, adres: Johan de Wittlaan 32

09.30     Ontvangst en presentatie OPCW

10.10     wandeling naar het ICTY

10.30     Aankomst en entree bij ICTY, adres: Churchillplein 1

11.00     Ontvangst en presentatie ICTY

11.45     Bezoek aan een rechtzitting

12.30     Einde programma

In de presentaties zullen beide organisaties u informeren over hun werkzaamheden, ontstaansgeschiedenis en voortgang. Na afloop van elke presentatie mogen er vragen gesteld worden. De presentaties worden in het Engels gegeven!

U kunt zich tot vrijdag 13 augustus aanmelden door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u in uw mail s.v.p. uw achternaam, initialen, uw paspoortnummer en telefoonnummer vermelden. Indien u met meerdere personen wilt deelnemen, dient u de gevraagde gegevens van elke persoon apart te vermelden. Uw persoonlijke gegevens worden gevraagd door de beveiliging van beide organisaties en zullen alleen voor deze doeleinden gebruikt worden.

Voor vragen kunt u op werkdagen contact opnemen met Martijn Kuiper via telefoonnummer  070 – 353 50 43 of via het emailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de bijlage vindt u extra informatie over het bezoek. Graag uw aandacht voor de huisregels.

Ik hoop u van harte te mogen verwelkomen en zou het ook zeer op prijs stellen als u deze uitnodiging wilt delen met geïnteresseerden in uw eigen omgeving of organisatie.

Met vriendelijke groet,

Willem Post

Hoofd project Haagse Brug