UITNODIGING WOENSDAG 25 AUGUSTUS

Kom ook netwerken aan het water!

De ondernemersorganisaties MKB-LV, VOC, LBC, Horeca Nederland afdeling LVS met medewerking van MKB Den Haag en KvK Den Haag hebben de handen ineen geslagen en lanceren een nieuw netwerkevenement in Leidschendam-Voorburg: Business barbecue (BBQ).

Het decor wordt gevormd door een tropisch terras aan het water bij restaurant Gina in Leidsenhage. Aan het einde van de zomer de contacten met collega-ondernemers onderhouden, maar ook contacten leggen met onze partners is van belang. De gemeente is met al haar geledingen vertegenwoordigd, terwijl ook UWV enSOB (Samenwerking Onderwijs Bedrijfsleven) interessante contacten voor u kunnen opleveren.

En omdat ondernemen niet ophoudt bij de gemeente-grenzen, nodigen wij graag ondernemers en bestuurders van de randgemeenten uit. Verder hebben wij in Bavaria en Sligro twee goede partners gevonden om dit evenement professioneel te kunnen organiseren. Het evenement zal worden omlijst door sfeervolle muziek. 

Programma

•18.00 uur: Ontvangst

•18.30 uur: Speeches

•18.45 uur: Start BBQ

•21.30 uur: Einde

Aanmelden

Om u aan te melden voor de Business barbecue Leidschendam-Voorburg 2010 ga naar http://inschrijven.mkbdenhaag.nl

en gebruik de invitatiecode: 10BBQLV

Een print van de bevestiging dient u als gratis toegangsbewijs mee te nemen! Let op: zonder deze bevestiging kunnen wij u helaas geen toegang verlenen! Het aantal aanmeldingen is gemaximeerd dus reageer snel! Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Voor een routebeschrijving klik hier.

Graag tot woensdag 25 augustus!

Met vriendelijke groet,

MKB Leidschendam-Voorburg, Michel Zaadhof, voorzitter
Vlietsteden Ondernemers Club, Marcel Heuvel, voorzitter
Leidschendamse Business Club, Frank van der Voort, voorzitter
Horeca Nederland, afdeling LVS, Jeanluc Baeriswyl, voorzitter