Ondernemers Sociëteit Scheveningen bijeenkomst

van maandag 29 november

Het OSS bestuur is bijzonder verheugd dat wij de Gevolmachtigde Minister van Aruba in Nederland, Edwin Abath als gastspreker op deze november bijeenkomst aan u mogen voorstellen.

Sinds 1636 bestaat er een nauwe band tussen Aruba en Nederland. Op 1 januari 1986 werd Aruba afgescheiden van de Nederlandse Antillen en werd het een volkomen zelfstandig en autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden (status aparte): Aruba verkreeg net als Nederland en de Nederlandse Antillen de hoedanigheid van volwaardig land binnen het Koninkrijk.

Scheveningen ligt aan zee, Aruba ligt in zee. De heer Abath zal ons informeren over de haven en haar functioneren in Aruba. Het zal interessant zijn om de verschillen en de overeenkomsten tussen onze Scheveningse haven en de haven van Aruba te vinden. Net als Scheveningen heeft Aruba een groot aandeel in toerisme. Zijn hier ook overeenkomsten in en wat kunnen we van elkaar leren?

Programma
19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:10 uur Gevolmachtigde Minister van Aruba in Nederland Edwin Abath
19:50 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Locatie
Grand Café Dap & CO
Schokkerweg 39
Scheveningen haven

Kosten
Gratis voor OSS leden
€ 20,00 p.p. voor niet leden, Betaling achteraf, na onvangst van de factuur.

Komt uw bedrijf voor het eerst bij een OSS bijeenkomst, dan is een persoon gratis ter kennismaking met de OSS

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met vriendelijke groeten,

OSS bestuur
Piet Vonk
Mariska van den Berg