Ondernemers Sociëteit Scheveningen bijeenkomst

op maandag 25 oktober

Van harte nodigt het OSS bestuur ondernemers en managers uit Stadsdeel Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van 25 oktober 2010.

Deze bijeenkomst staat in het teken van sport in ons stadsdeel. Wij zijn verheugd dat wij Pieter den Dulk bereid hebben gevonden om deze bijeenkomst als onze gastspreker op te treden. Pieter den Dulk is voorzitter van de Adviesraad voor Sport Den Haag, zelf ondernemer (directeur Eijgendaal en van Romondt Verzekeringen), daarnaast oud-gemeenteraadslid voor het CDA en oud-voorzitter van de voetbalclubs SV’35 en FC Den Haag.

Sport is een breed onderwerp, welke wij gaan bekijken en bespreken vanuit ons ondernemers oogpunt. In stadsdeel Scheveningen zijn veel sportgerelateerde bedrijven: Sportscholen, Horeca, Sportkleding, Sportartikelen, Sport verzekeringen, enz. ij allerlei disciplines en op allerlei niveaus. Van amateur tot semiprofessioneel tot topsport. Neem eens kijkje op  www.scheveningen-sport.nl* om een indruk te krijgen van het enorme aanbod in ons stadsdeel.
Naast de direct betrokken ondernemers, en deelnemers aan sport is er nog een groot belang: Sportsponsoring. Ook over dit onderwerp zullen wij geïnformeerd worden door Pieter den Dulk.

U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur in Grandcafé Dap & Co.

Programma
19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:10 uur gastspreker  - Pieter den Dulk
19:50 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Locatie
Grandcafé Dap en Co
Schokkerweg 39
Scheveningen

 Kosten
OSS leden gratis
€ 20,00 p.p. voor niet leden, betaling achteraf, na ontvangst van de factuur.

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* www.scheveningen-sport.nl is een verzamel site van allerlei sport en sportgerelateerde aanbieders in stadsdeel Scheveningen. U vindt hier op sportcategorie het aanbod in het stadsdeel. De site wordt u aangeboden en onderhouden door bewoners en ondernemers uit het stadsdeel. Dankzij hun sponsor Aveco Licht Geluid LED, kunnen zij alle organisaties en bedrijven gratis plaatsen. Staat uw bedrijf of organisatie er nog niet bij? Mail dan even uw contact gegevens en een omschrijving van de activiteit die u aanbied naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Piet Vonk
Mariska van den Berg