briefhoofd_OSS

Geachte Stadsdeel Scheveningen Ondernemers,

Van harte nodigen wij u uit voor de

Ondernemers Sociëteit Scheveningen

bijeenkomst van woensdag 30 juni 2010.

Het OSS bestuur is verheugd dat wij voor deze bijeenkomst Marnix Norder, wethouder van Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie en stadsdeelwethouder van Scheveningen, aan u mogen voorstellen.

In gesprek met wethouder Marnix Norder

Marnix Norder is in ons stadsdeel met name bekend vanwege het Masterplan Scheveningen kust 2020 . Maar de heer Norder doet nog veel meer. De beleidsterreinen in zijn portefeuille zijn: Ruimtelijke Ordening / Wonen / Integratie / krachtwijken aanpak.

Locatie
Grand Café Dap & CO
Schokkerweg 39
Scheveningen

Programma
19:00 – 19:45 uur Inloop
19:45 – 20:15 uur gastspreker Marnix Norder
20:15 – 21:30 uur borrelen

Kosten
OSS leden gratis
Gasten € 20,00 p.p., betaling na facturering achteraf.
Komt uw bedrijf voor de eerste keer bij een OSS bijeenkomst? Dan ontvangt u voor 1 persoon 3 consumptie bonnen op kosten van de OSS.

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wij zien u graag op de 30e juni.

Vriendelijke groeten,

OSS bestuur
Piet Vonk
Mariska van den Berg


TIP: Breng eens een bezoek aan F.A.S.T. Cultuur Container aan zee


TIP: Meldt uw activiteiten aan bij www.stadsdeelscheveningen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemers Sociëteit Scheveningen, Badhuisstraat 130, 2584 HL Scheveningen, 06-24623008, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , www.ondernemers-societeit-scheveningen.nl