Ondernemers Sociëteit Scheveningen bijeenkomst

van woensdag 28 april

met Peter Zuydgeest

Het is lastig om goed geschoolde en gemotiveerde krachten te vinden voor uw bedrijf, dat klopt. Maar wist u dat u daar zelf in uw directe omgeving veel aan kunt veranderen? Door de banden met lokale en regionale opleidingsinstituten aan te halen en via die weg scholieren en studenten kennis te laten maken met uw bedrijf en branche, bijvoorbeeld middels werkstages of studieopdrachten.

Helaas heeft onze gastspreker Charles Meijvogel van het SOB (Stichting Onderwijs en bedrijfsleven) wegens omstandigheden moeten afzeggen.

Het onderwerp bedrijfsleven en onderwijs is echter een zeer belangrijk onderwerp voor vele ondernemers. Wij zijn dan ook blij dat wij Peter Zuydgeest aan u mogen voorstellen als gastspreker van deze avond. Peter Zuydgeest was zeven jaar werkzaam als journalist (1970-1977). Van 1977 tot 1988 was hij woordvoerder van de ministers en staatssecretarissen van Onderwijs en Wetenschappen. Van 1988 tot 1991 was hij hoofd In- en Externe Public Relations van het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In de periode 1991-1993 was hij gedurende 2 ½ jaar interim-manager communicatie reorganisatie politie. In 1994 vestigde hij zich als zelfstandig adviseur met zijn bedrijf Zuydgeest Communicatie. Peter Zuydgeest is daarnaast ook parttime docent communicatie.

SOB (Stichting Onderwijs en bedrijfsleven) en OSS werken samen met InHolland aan een onderzoek om de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven in het stadsdeel Scheveningen in  kaart te brengen.Wij verzoeken u vriendelijk om 4 minuten de tijd te nemen om de samengestelde enquete in te vullen. Wij danken u voor de geïnvesteerde tijd. En zien uit naar uw komst op de OSS bijeenkomst

voor de enquête klik op onderstaande link
http://85.12.43.219/~enquete/toonenquete.php?id=36800 

Programma
19:00 - 19:30 uur inloop
19:45 - 20:10 uur gastspreker de heer Peter Zuydgeest
19:50 - 21:30 uur borrelen en netwerken

Locatie
Grand Café Dap & CO
Schokkerweg 39
Scheveningen haven

Kosten
Gratis voor OSS leden
€ 20,00 p.p. voor niet leden, komt uw bedrijf voor het eerst bij een OSS bijeenkomst, dan is een persoon gratis ter kennismaking met de OSS. Betaling achteraf, na onvangst van de factuur.

Reserveren is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Piet Vonk
Mariska van den Berg