Het bestuur van de Ondernemers Sociëteit Scheveningen heeft het genoegen u uit te nodigen voor de netwerkbijeenkomst op maandag 28 april as.

Wij zijn verheugd, dat wij de heer Gerard den Heijer, directeur van WG den Heijer & Zn, Garnalen en Visgroothandel bereid hebben gevonden als gastheer en spreker op te treden. De heer Gerard den Heijer is directeur van het internationaal opererende visgroothandel familiebedrijf, dat al in 1945 door zijn grootouders is opgezet. Het succesvolle familiebedrijf importeerd en exporteerd vanuit de gehele wereld. Vooral de aziatische markt heeft hun speciale aandacht.

Maandag 28 april

Locatie
WG Den Heijer en Zn, Garnalen en Visgroothandel
Vissershavenweg 50
2583 DK Scheveningen

Op verzoek van velen is de aanvangstijd van de bijeenkomst gewijzigd van 20 uur naar 19 uur. De heer Den Heijer zal om half acht aanvangen.

Programma
19.00-19.30 uur Inloop
19.30-20.00 uur Dhr Gerard den Heijer
20.00-21.30 uur netwerken

Wij hopen u te mogen begroeten op maandag 28 april a.s.

Het bestuur van de Ondernemers Sociëteit Scheveningen

‘Geen zee te hoog’ voor Scheveningse ondernemers

Scheveningen - Dinsdagavond 28 april om 20.00 uur wist Gerard den Heijer, directeur van het internationaal opererende visgroothandel familiebedrijf W.G. den Heijer & zn, Garnalen en Visgroothandel, als gastheer en spreker de aanwezige leden en genodigden van de Ondernemers Sociëteit Scheveningen ruim een uur te boeien met zijn verhaal over het familiebedrijf dat al in 1946 door zijn grootouders is opgezet.

foto
Foto: Piet de Graaf

door Dick van der Toorn

Aan de hand van prachtige videobeelden bleek eens te meer duidelijk dat vis en haring, en inmiddels ook schaal- en schelpdieren, en zeker niet te vergeten de visafslag, bij Scheveningen horen.
Het succesvolle bedrijf importeert en exporteert vis en garnalen vanuit de gehele wereld. Het was dan ook voor veel aanwezigen een nieuwe wereld over visfilets, rond- en platvis, exotische vissoorten, surimi, schaal- en schelpdieren, alsmede strenge kwaliteitscontroles en milieueisen.
Het succesverhaal van Den Heijer, uitgegroeid van een kleine onderneming op 80 m2 tot een uiterst modern geoutilleerd bedrijf op circa 7100 m2 en nog steeds opererend vanuit Scheveningen, mag als voorbeeld gelden voor jonge(re), alsmede beginnende ondernemers op Scheveningen.
Met een drankje en een hapje, natuurlijk vis, alsmede het niet te vergeten netwerken van velen, was ook deze ondernemersavond weer een groot succes. Het bekende logo van Den Heijer, ‘High Seas’ met de garnaal, hoort bij Scheveningen en zou vrij vertaald met ‘geen zee te hoog’ model kunnen staan voor ondernemerschap. Dat de ondernemersgeest groot is op Scheveningen, en het netwerken van groot belang is, blijkt uit de steeds grotere opkomst op de maandelijkse bijeenkomsten van oude en jonge ondernemers. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..