Netwerken op Scheveningen

Scheveningen - Op maandagavond 31 maart jongsleden was het in de Albatros, het voormalige Sea U-Again, een gezellige drukte. Ondanks het gemis van de oud-initiatiefnemer, Rob Andeweg, en (vaste) sponsor Accountantskantoor Berk, bleek dat Scheveningen bij de ondernemers nog volop in de belangstelling staat. Een groot aantal Scheveningse ondernemers en ondernemers op Scheveningen waren als gast of donateur aanwezig bij de nieuwe Ondernemers Sociëteit Scheveningen.

maart
                                                               Foto: Piet de Graaf.

door Dick van der Toorn

De spreker van deze avond, Robbert Jansen van de Rabobank, directeur Haagse Hout – Scheveningen, wist zijn toehoorders te boeien met een uitstekend verhaal over de activiteiten van zijn bank. Vooral zijn woorden over het verantwoord ondernemen en de betrokkenheid hierbij genoot bij velen instemming. Dat de Rabobank inmiddels op het gebied van ‘groen beleggen’ en tevens als ‘sportbank’ werkzaam is was voor velen een nieuw verhaal.
Dat de Ondernemers Sociëteit Scheveningen ook bij de overige banken grote belangstelling geniet bleek tevens uit de aanwezigheid van de ABN-AMRO en diverse verzekeraars.
Uit tal van gesprekken kwam naast het ondernemen steeds het belang van Scheveningen en de bewoners naar voren, waarbij het netwerken op Scheveningen een nieuwe dimensie kreeg.

Kosten:

- Komt u voor het eerst op een OSS bijeenkomst, dan bent u onze gast: Gratis

- Komt u voor  de tweede/ of meer keren op een OSS bijeenkomst, maar u bent nog geen lid: € 20,00 p.p. af te rekenen bij binnenkomst

- leden: U heeft al een jaarrekening ontvangen, er zijn geen verdere kosten voor de maandelijkse bijeenkomsten (donaties zijn natuurlijk wel van harte welkom)

De OSS begint binnenkort aan on-line bedrijfspresentaties op deze webpagina. Leden kunnen hier in eigen woorden hun bedrijf presenteren. U kunt uw teksten en foto's per email aan ons verzenden. De OSS organisatie overweegt nog om een hardcopy van de door u aangeleverde presentaties bij de bijeenkomsten te leggen.

Graag wil de OSS van u weten of er interesse bestaat voor een bedrijvendag. Wij willen dat invullen door met geïntresseerde ondernemers, bij een aantal bedrijven (leden) langs te gaan om ons te laten informeren over en door deze bedrijven. Natuurlijk met een gezellige lunch en eventueel afgesloten met een diner. U kunt per email uw mening aan ons doorgeven.